Meniu
Coșul meu
Primești un voucher cadou de 25 lei la comenzile peste 200 lei. Cumpără acum

Ghiozdane

Model: Bamboo
Ghete pentru copii Diminutive Sneakers din piele naturala cu inchidere cu arici, captusiti cu plus moale, model Bamboo \n \nCuloare: olive \nSpecificatii \n \n Materiale: piele naturala (provenienta Italia), brant normal din spuma, acoperit cu plus, captuseala din plus moale.  Pielea este unul dint..
135,00 Lei
Model: Blueberry II
Tenisi pentru copii din piele naturala, cu inchidere cu arici, model Blueberry II \n \nCuloare: bleumarin + tresa mustar \nSpecificatii \n \n Materiale: piele naturala (provenienta Italia), brant drept din spuma, captuseala din bumbac 100%.  Pielea este unul dintre cele mai recomandate materiale pe..
120,00 Lei
Model: Smoke
Tenisi pentru copii din piele naturala cu inchidere cu arici, captusiti cu plus moale, model Smoke Culoare: gri inchis + bombeu si vipusca in gri deschis Materiale: piele naturala (provenienta Italia), brant normal din spuma, acoperit cu textil (bumbac), captuseala din plus moale.  Pielea ..
135,00 Lei
Model: Smoke
Tenisi pentru copii din piele naturala cu inchidere cu arici, captusiti cu plus moale, model Smoke \n \nCuloare: gri inchis + bombeu si vipusca in gri deschis \nSpecificatii \n \n Materiale: piele naturala (provenienta Italia), brant normal din spuma, acoperit cu textil (bumbac), captuseala din plu..
135,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)