Meniu
Coșul meu
Primești un voucher cadou de 25 lei la comenzile peste 200 lei. Cumpără acum

Costumație ocazie

Model: Christian
Costumas de botez la comanda format din 4 piese:sacoupantaloncamasapapionCostumasul Christian in patru piese  este creat special pentru un botez cu stil!Sacoul si pantalonii au compozitie 100% tercot, sacoul este captusit cu vascoza imprimata, are doua frontale cu clapa si se inchide la doi nasturi...
399,00 Lei
Model: Eduard
Costumas de botez la comanda format din 5 piese:sacouvestapantalon lung (la cerere poate fi facut si pantalon scurt)camasa bodypapionCostumasul Eduard in cinci piese este creat special pentru un botez cu stil!Sacoul, vesta si pantalonii au compozitie 100% stofa, sunt captusite cu material vegetal si..
449,00 Lei
Model: Hugo
Costumas de botez la comanda format din 4 piese:sacoupantaloncamasapapionCostumasul Hugo in patru piese  este creat special pentru un botez cu stil!Sacoul si pantalonii au compozitie 100% stofa, sacoul este captusit cu material vegetal, are doua frontale cu clapa, cotiere si se inchide la doi nastur..
399,00 Lei
Model: John
Costumas de botez la comanda format din 5 piese:sacouvestapantalon lung (la cerere poate fi facut si pantalon scurt)camasa bodypapionCostumasul John in cinci piese este creat special pentru un botez cu stil!Sacoul, vesta si pantalonii au compozitie 100% stofa, sunt captusite cu material vegetal si a..
449,00 Lei
Model: Martin
Costum de botez Martin format din 4 piese:pantalon 3/4camasavestapapionCostum Martin in patru piese este creat special pentru un botez cu stil!Vesta si pantalonii au compozitie 100% stofa si sunt captusite cu vascoza. Vesta se inchide la un singur rand de nasturi, iar pantalonii au buzunare, sistem ..
349,00 Lei
Model: Oliver
Costumas de botez la comanda format din 4 piese:sacoupantaloncamasapapionCostumasul Oliver in patru piese  este creat special pentru un botez cu stil!Sacoul si pantalonii au compozitie 100% tercot, sacoul este captusit cu vascoza imprimata, are doua frontale cu clapa si se inchide la doi nasturi. Pa..
399,00 Lei
Model: Richard
Costumas de botez la comanda format din 5 piese:sacouvestapantalon lung (la cerere poate fi facut si pantalon scurt)camasa bodypapionCostumasul Richard in cinci piese este creat special pentru un botez cu stil!Sacoul, vesta si pantalonii au compozitie 100% stofa, sunt captusite cu material vegetal s..
449,00 Lei
Model: Hugo
Costumas de botez la comanda format din 4 piese:sacoupantaloncamasapapionCostumasul William in patru piese  este creat special pentru un botez cu stil!Sacoul si pantalonii au compozitie 100% stofa, sacoul este captusit cu bumbac, are doua frontale cu clapa si se inchide la doi nasturi. Pantalonii su..
399,00 Lei
Model: Traditional
Costumas traditional de botez format din 5 piese:camasa brodatapantaloni brodatiopinci brodatebrau asortatclop traditionalCostumasul traditional in cinci piese  este creat special pentru un botez cu tematica rustica!Camasa, panalonii si opincile sunt 100% tercot cu in, toate piesele sunt brodate cu ..
499,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)