Meniu
Coșul meu
Primești un voucher cadou de 25 lei la comenzile peste 200 lei. Cumpără acum

Costume botez

Model: Alb
Capa pentru fetie Naomi marca ‘Couture Bebe’ din blanita artificiala de culoare alba.Materiale folosite:blanita artificialados din bumbacRecomandari:se inchide in fata cu snurrecomandam spalarea manuala a produsuluirecomandam calcarea pe dos a produsuluiProdusele noastre sunt lucrate manual, cu mult..
199,00 Lei
Model: Vivi
Capa pentru fetie Vivi din blanita artificiala. Materiale folosite:blanita artificialados din bumbacRecomandari:se inchide in fata cu snurrecomandam spalarea manuala a produsuluirecomandam calcarea pe dos a produsuluiProdusele noastre sunt lucrate manual, cu multa grija, atentie la detalii si materi..
169,00 Lei
Producător: Nastasia-Veselia Model: Carouri
Baietii inca de cand sunt mici au un simt al galanteriei care merita sa fie incurajat de catre parinti. Fie ca este vorba de un eveniment important la care micutul va participa sau doar il pregatiti pentru o iesire in oras, alegerea costumului in carouri  se dovedeste cea mai inspirata. Inconjurat d..
290,00 Lei
Model: Christian
Costumas de botez la comanda format din 4 piese:sacoupantaloncamasapapionCostumasul Christian in patru piese  este creat special pentru un botez cu stil!Sacoul si pantalonii au compozitie 100% tercot, sacoul este captusit cu vascoza imprimata, are doua frontale cu clapa si se inchide la doi nasturi...
399,00 Lei
Model: Eduard
Costumas de botez la comanda format din 5 piese:sacouvestapantalon lung (la cerere poate fi facut si pantalon scurt)camasa bodypapionCostumasul Eduard in cinci piese este creat special pentru un botez cu stil!Sacoul, vesta si pantalonii au compozitie 100% stofa, sunt captusite cu material vegetal si..
449,00 Lei
Model: Hugo
Costumas de botez la comanda format din 4 piese:sacoupantaloncamasapapionCostumasul Hugo in patru piese  este creat special pentru un botez cu stil!Sacoul si pantalonii au compozitie 100% stofa, sacoul este captusit cu material vegetal, are doua frontale cu clapa, cotiere si se inchide la doi nastur..
399,00 Lei
Model: John
Costumas de botez la comanda format din 5 piese:sacouvestapantalon lung (la cerere poate fi facut si pantalon scurt)camasa bodypapionCostumasul John in cinci piese este creat special pentru un botez cu stil!Sacoul, vesta si pantalonii au compozitie 100% stofa, sunt captusite cu material vegetal si a..
449,00 Lei
Model: Martin
Costum de botez Martin format din 4 piese:pantalon 3/4camasavestapapionCostum Martin in patru piese este creat special pentru un botez cu stil!Vesta si pantalonii au compozitie 100% stofa si sunt captusite cu vascoza. Vesta se inchide la un singur rand de nasturi, iar pantalonii au buzunare, sistem ..
349,00 Lei
Model: Oliver
Costumas de botez la comanda format din 4 piese:sacoupantaloncamasapapionCostumasul Oliver in patru piese  este creat special pentru un botez cu stil!Sacoul si pantalonii au compozitie 100% tercot, sacoul este captusit cu vascoza imprimata, are doua frontale cu clapa si se inchide la doi nasturi. Pa..
399,00 Lei
Model: Richard
Costumas de botez la comanda format din 5 piese:sacouvestapantalon lung (la cerere poate fi facut si pantalon scurt)camasa bodypapionCostumasul Richard in cinci piese este creat special pentru un botez cu stil!Sacoul, vesta si pantalonii au compozitie 100% stofa, sunt captusite cu material vegetal s..
449,00 Lei
Model: Hugo
Costumas de botez la comanda format din 4 piese:sacoupantaloncamasapapionCostumasul William in patru piese  este creat special pentru un botez cu stil!Sacoul si pantalonii au compozitie 100% stofa, sacoul este captusit cu bumbac, are doua frontale cu clapa si se inchide la doi nasturi. Pantalonii su..
399,00 Lei
Model: Traditional
Costumas traditional de botez format din 5 piese:camasa brodatapantaloni brodatiopinci brodatebrau asortatclop traditionalCostumasul traditional in cinci piese  este creat special pentru un botez cu tematica rustica!Camasa, panalonii si opincile sunt 100% tercot cu in, toate piesele sunt brodate cu ..
499,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)