Meniu
Coșul meu
Primești un voucher cadou de 25 lei la comenzile peste 200 lei. Cumpără acum

Pantofiori

Model: Cranberry
DescriereTenisi pentru copii din piele naturala cu inchidere cu arici, captusiti cu plus moale, model CranberryCuloare: rosuSpecificatiiMateriale: piele naturala (provenienta Italia), brant normal din spuma, imblanit, captuseala din plus moale.  Pielea este unul dintre cele mai recomandate materiale..
135,00 Lei
Model: Bamboo
Ghete pentru copii Diminutive Sneakers din piele naturala cu inchidere cu arici, captusiti cu plus moale, model Bamboo Culoare: olive Specificatii Materiale: piele naturala (provenienta Italia), brant normal din spuma, acoperit cu plus, captuseala din plus moale.  Pielea este unul dintre ce..
135,00 Lei
Model: Bamboo
Ghete pentru copii Diminutive Sneakers din piele naturala cu inchidere cu arici, captusiti cu plus moale, model Bamboo \n \nCuloare: olive \nSpecificatii \n \n Materiale: piele naturala (provenienta Italia), brant normal din spuma, acoperit cu plus, captuseala din plus moale.  Pielea este unul dint..
135,00 Lei
Model: Ocean
DescriereTenisi pentru copii din piele naturala cu inchidere cu fermoar si o banda velcro, captusiti cu plus moale, model OceanCuloare: albastruSpecificatiiMateriale: piele naturala (provenienta Italia), brant normal din spuma, imblanit, captuseala din plus moale.  Pielea este unul dintre cele mai r..
135,00 Lei
Model: Sand
DescriereTenisi pentru copii din piele naturala cu inchidere cu arici, captusiti cu plus moale, model SandCuloare: tan/nisipiuSpecificatiiMateriale: piele naturala (provenienta Italia), brant normal din spuma, acoperit cu plus, captuseala din plus moale.  Pielea este unul dintre cele mai recomandate..
135,00 Lei
Model: Truffle
DescriereGhete pentru copii Diminutive Sneakers din piele naturala cu inchidere cu arici, captusiti cu plus moale, model TruffleCuloare: maroSpecificatiiMateriale: piele naturala (provenienta Italia), brant normal din spuma, imblanit, captuseala din plus moale.  Pielea este unul dintre cele mai reco..
135,00 Lei
Model: Army
DescriereTenisi pentru copii din piele naturala, cu inchidere cu siret, model ArmyCuloare: verde inchisSpecificatiiMateriale: bumbac 100% (provenienta Italia), brant drept din spuma, captuseala din bumbac 100%.  Talpa este din cauciuc natural, fiind obtinuta printr-un proces de vulcanizare ale carui..
115,00 Lei
Model: Ash
DescriereTenisi pentru copii din piele naturala, cu inchidere cu arici, model Ash. Culoare: gri cu tresa gri metalicSpecificatiiMateriale: piele naturala (provenienta Italia), brant drept din spuma, captuseala din panza.  Pielea este unul dintre cele mai recomandate materiale pentru incaltamintea co..
120,00 Lei
Model: Barbie
DescriereTenisi pentru copii din piele naturala, cu inchidere cu arici, model BarbieCuloare: roz sidefatSpecificatiiMateriale: piele naturala (provenienta Italia), brant drept din spuma, captuseala din bumbac 100%.  Pielea este unul dintre cele mai recomandate materiale pentru incaltamintea copiilor..
120,00 Lei
Model: Barcelona
DescriereTenisi pentru copii din piele naturala, cu inchidere cu arici, model BarcelonaCuloare: alb mozaic coloratSpecificatiiMateriale: piele naturala (provenienta Italia), brant drept din spuma, captuseala din bumbac 100%.  Pielea este unul dintre cele mai recomandate materiale pentru incaltaminte..
120,00 Lei
Model: Berry 2
DescriereTenisi pentru copii din piele, cu inchidere cu siret, model Berry. Pielea prezinta decolorare la varfuri. Culoare: visiniuSpecificatiiMateriale: piele naturala (provenienta Italia), brant drept din spuma, captuseala din panza.  Pielea este unul dintre cele mai recomandate materiale pentru i..
60,00 Lei
Model: Blueberry II
Tenisi pentru copii din piele naturala, cu inchidere cu arici, model Blueberry II Culoare: bleumarin + tresa mustar Specificatii Materiale: piele naturala (provenienta Italia), brant drept din spuma, captuseala din bumbac 100%.  Pielea este unul dintre cele mai recomandate materiale pentru ..
120,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 79 (7 pagini)