Meniu
Coșul meu
Primești un voucher cadou de 25 lei la comenzile peste 200 lei. Cumpără acum

Pijamale

Model: Buline
Pijamale pentru copii cu maneca lunga, cu imprimeu vesel.Materialul este ales cu grija pentru comfortul micutului tau,  100% bumbac  calitatea 1 certificat Oeko-Tex.Vopseaua folosita pentru imprimeurile vesele este pe baza de apa.Produs realizat cu drag in Romania. Pentru selectarea imprimeului dori..
32,00 Lei
Model: Buline
Pijamale pentru copii cu maneca scurta, cu imprimeu vesel.Materialul este ales cu grija pentru comfortul micutului tau,  100% bumbac  calitatea 1 certificat Oeko-Tex.Vopseaua folosita pentru imprimeurile vesele este pe baza de apa.Produs realizat cu drag in Romania. Pentru selectarea imprimeului dor..
32,00 Lei
Model: Buline
Salopeta pentru bebelusi cu botosei si imprimeu veselMaterialul este ales cu grija pentru comfortul micutului tau,  100% bumbac  calitatea 1 certificat Oeko-Tex.Vopseaua folosita pentru imprimeurile vesele este pe baza de apa. Capsele salopetei nu oxideaza, nu contin nichel sau metale grele care pot..
24,00 Lei
Model: Buline
Salopeta pentru bebelusi cu maneca scurta.Materialul este ales cu grija pentru comfortul micutului tau,  100% bumbac  calitatea 1 certificat Oeko-Tex.Vopseaua folosita pentru imprimeurile vesele este pe baza de apa. Capsele salopetei nu oxideaza, nu contin nichel sau metale grele care pot provoca al..
22,00 Lei
Model: Buline
Salopeta pentru bebelusi tip maieu cu botosei.Materialul este ales cu grija pentru comfortul micutului tau,  100% bumbac  calitatea 1 certificat Oeko-Tex.Vopseaua folosita pentru imprimeurile vesele este pe baza de apa. Capsele salopetei nu oxideaza, nu contin nichel sau metale grele care pot provoc..
22,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)