Meniu
Coșul meu
Primești un voucher cadou de 25 lei la comenzile peste 200 lei. Cumpără acum

Stickere și decorațiuni

Producător: Kikka Boo Model: giraffe
Caruselele muzicale sunt jucariile ideale care transforma camera copilului intr-un loc linistit si prietenos.O experienta magica incepand de la nastere pana cand copilul va creste . Culorile vii, jucariile haioase si sunetele placute vor captiva atentia bebelusului din prima clipa.Caracteristici..
125,00 Lei
Producător: Kikka Boo Model: love rome
Caruselele muzicale sunt jucariile ideale care transforma camera copilului intr-un loc linistit si prietenos. O experienta magica incepand de la nastere pana cand copilul va creste. Culorile vii, jucariile haioase si sunetele placute vor captiva atentia bebelusului din prima clipa.Caracteristici: ..
149,00 Lei
Producător: Babur Design Model: Tabla de scris
Cutia pentru depozitarea jucăriilor este dotată cu rotițe, astfel poate fi mutată cu ușurință dintr-o cameră în alta pentru a aduna şi muta jucăriile preferate. Finisajul de tablă permite copiilor să deseneze și să își exprime creativitatea și imaginația.DIMENSIUNI Lățime 32 cm / Lungime 40 cm / Înă..
140,00 Lei
Producător: Babur Design Model: Norisor
Spre deosebire de norii obișnuiți, acești norișori plouă a veselie și dragoste!Rafturile Norișor sunt special concepute pentru decorarea camerei și afișarea jucăriilor și a elementelor decorative. Fiind disponibile în mai multe culori, aceste rafturi  se pot asorta ușor cu decorațiunile din camera c..
89,00 Lei
Model: TeePee
Rafturile TeePee sunt special concepute pentru decorarea camerei și afișarea jucăriilor și a elementelor  decorative. Fiind disponibile în mai multe culori, aceste decorațiuni din 100% brad natural, se pot asorta ușor în camera copilului tău.DIMENSIUNIÎnălțime / Lățime / Adâncime: 57 x 39 x 10 cmMAT..
99,00 Lei
Producător: Babur Design Model: TeePee
Rafturile TeePee sunt special concepute pentru decorarea camerei și afișarea jucăriilor și a elementelor  decorative. Fiind disponibile în mai multe culori, aceste decorațiuni din 100% brad natural, se pot asorta ușor în camera copilului tău.DIMENSIUNIÎnălțime / Lățime / Adâncime: 32 x 20x 6 cmMATER..
55,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)