Meniu
Coșul meu
Primești un voucher cadou de 25 lei la comenzile peste 200 lei. Cumpără acum

Metode de plată

Nastasia-Veselia vă pune la dispoziție următoarele modalități de plată:
1. Ramburs - plata se face în numerar la curier odată cu primirea coletului corespunzător comenzii plasate.
2. Plata online cu cardul prin serviciile autorizate oferite de euPlătesc. În acest caz, livrarea va fi efectuată numai după achitarea integrală a produselor comandate.
3. Plata online în rate prin card bancar asociat bancilor partenere euPlătesc, anume: BCR, BT, Alpha Bank, BRD Finance și Piraeus Bank.

Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
- Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, peserverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!