Meniu
Coșul meu
Primești un voucher cadou de 25 lei la comenzile peste 200 lei. Cumpără acum

Politica de confidențialitate

Considerăm că este important să vă protejăm confidențialitatea și să fim deschiși cu privire la modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale.

Politica de confidențialitate are rolul de a vă înștiința asupra tipului de informații colectate și a modului în care utilizăm aceste informații.

Datele personale înseamnă orice informație referitoare la dumneavoastră care ne permite să vă identificăm: numele dumneavoastră, datele de contact, detaliile de plată și informațiile despre accesul dumneavoastră pe website-ul nostru.

Putem colecta date personale de la dumneavoastră atunci când vă creați un cont pe website-ul www.nastasia-veselia.ro, în vederea evaluării ofertelor noastre sau achiziționării unui produs din magazinul nostru online, atunci când utilizați website-ul pentru a vizualiza bunurile și serviciile noastre, atunci când participați la un sondaj de opinie sau atunci când ne contactați. 

Astfel, putem colecta următoarele tipuri de informații:

 • Numele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numărul de telefon, cardul de credit / debit sau alte detalii de plată;
 • Informații detaliate, care includ numele, data nașterii, sexul;
 • Informații despre modul în care utilizați website-ul nostru;
 • Comunicările către noi realizate prin servicii de chat online, e-mail, mesaje pe rețelele de socializare sau apeluri telefonice.

Vom procesa orice fel de alte date doar dacă v-ați dat consimțământul explicit sau ați făcut publice în mod deliberat acele date sau dacă acest lucru este cerut de legile în vigoare.  

Datele colectate pot fi utilizate în următoarele scopuri:

 1. Pentru furnizarea produselor și serviciilor pe care le solicitați: folosim informațiile pe care ni le furnizați pentru a efectua serviciile pe care le-ați solicitat în legătură cu achizițiile dumneavoastră, inclusiv modificările solicitate legate de aceste achiziții;
 2. Pentru a vă contacta în cazul unei schimbări a condițiilor de achiziție. Aceste informații nu au scop comercial și nu vă puteți dezabona de la ele;
 3. Pentru verificarea cardului de credit sau a altui tip de card folosit pentru plată: folosim informațiile dumneavoastră de plată în scopuri de contabilitate, facturare și audit și pentru detectarea și/sau prevenirea oricăror activități frauduloase;
 4. În scopuri administrative sau juridice: folosim datele dumneavoastră pentru analiză statistică și de marketing, testarea sistemelor, studii privind satisfacția clienților, întreținere și dezvoltare, sau pentru a rezolva o dispută sau o revendicare;
 5. Securitate, sănătate, administrație, prevenirea/detectarea infracțiunilor: este posibil să transmitem informațiile dumneavoastră autorităților guvernamentale sau organelor de aplicare a legii pentru a respecta cerințele legale, dacă ni aceasta ni se solicită;
 6. Pentru comunicări ale Serviciului de asistență clienți: folosim datele dumneavoastră pentru a gestiona relația cu dumneavoastră și a îmbunătăți serviciile pe care le oferim. 
 7. Pentru a furniza servicii personalizate: folosim datele dumneavoastră pentru a furniza informații care credem că vă interesează înainte, în timpul și după achiziția dumneavoastră și pentru a personaliza serviciile pe care vi le oferim, cum ar fi oferte speciale;
 8. Marketing: din când în când, vă vom contacta cu informații despre oferte promoționale și produse auxiliare prin intermediul comunicărilor online. În etapa de creare a contului pe site-ul nastasia-veselia.ro aveți opțiunea de a vă abona sau dezabona de la astfel de comunicări. De asemenea, la orice comunicare online din partea noastră aveți posibilitatea să indicați că nu mai doriți să primiți materialele noastre de marketing direct.

Vom procesa datele dumneavoastră personale numai în cazul în care avem o bază legală pentru a face acest lucru. Baza legală va depinde de motivele pentru care am colectat și pentru care trebuie să folosim datele dumneavoastră personale.

În cele mai multe cazuri, va trebui să procesăm datele dumneavoastră personale pentru a le putea introduce în contractul nostru de vânzare cu dumneavoastră. 

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră personale într-unul sau mai multe dintre următoarele cazuri:

 • Pentru a respecta o obligație legală (de exemplu, cerințele fiscale sau vamale sau cele privind protecția consumatorilor);
 • Ne-ați dat consimțământul pentru utilizarea datele dumneavoastră personale (de exemplu, pentru utilizarea în scopuri comerciale);
 • Pentru a vă proteja interesele vitale sau cele ale unei alte persoane.

Nu vom păstra datele dumneavoastră mai mult decât este necesar pentru a îndeplini scopul pentru care sunt prelucrate. Pentru a determina perioada de păstrare adecvată, luăm în considerare cantitatea, natura și sensibilitatea datelor personale, scopurile pentru care le prelucrăm și dacă putem atinge aceste scopuri prin alte mijloace.

De asemenea, trebuie să luăm în considerare perioadele pentru care ar putea fi necesar să păstrăm date cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile legale (de exemplu, în legătură cu revendicările pentru returnarea produselor) sau pentru a ne ocupa de reclamații, întrebări și pentru a ne proteja drepturile legale în cazul unei revendicări.

Atunci când nu mai avem nevoie de datele dumneavoastră personale, le vom șterge sau distruge în siguranță. De asemenea, vom lua în considerare dacă și cum putem minimiza în timp cantitatea de date personale pe care le folosim și dacă putem asigura anonimitatea datelor dumneavoastră personale astfel încât acestea să nu mai fie asociate cu dumneavoastră sau să vă identifice, caz în care putem folosi acele informații fără a vă notifica ulterior.

Păstrăm informațiile dumneavoastră personale cuprinse în secțiunea Contul meu atâta timp cât dețineți contul.


Securitatea Datelor

Respectăm proceduri stricte de securitate în stocarea și dezvăluirea datelor dumneavoastră personale și pentru a le proteja împotriva pierderii, distrugerii sau deteriorării accidentale. Datele pe care ni le furnizați sunt protejate cu ajutorul tehnologiei SSL (Secure Socket Layer). SSL este metoda standard în industrie de criptare a informațiilor personale și a datelor cardurilor de credit, pentru ca acestea să fie transferate în siguranță prin internet.

Toate detaliile de plată sunt transmise printr-o conexiune de tip SSL și sunt stocate în conformitate cu Standardele privind Securitatea Datelor din Industria Plăților cu Cardul.

Este posibil ca noi să dezvăluim informațiile dumneavoastră unor terțe părți de încredere în scopurile stabilite în această Politică de confidențialitate. Solicităm tuturor părților terțe să dispună de măsuri tehnice și operaționale de securitate adecvate pentru a vă proteja datele personale, în conformitate cu legislația româna și UE privind normele de protecție a datelor.

Datele dumneavoastră personale nu sunt communicate altor companii partenere, dar, în mod exceptional, putem împărtăși datele dumneavoastră personale cu următoarele terțe părți în scopul descris:

 1. Autoritățile guvernamentale, organismele de aplicare a legii, autoritățile de reglementare pentru a respecta cerințele legale;
 2. Companiile de carduri de credit și de debit care vă facilitează plățile către noi și de screening antifraudă, care ar putea necesita informații despre metoda dumneavoastră de plată și livrarea produsului pentru a procesa plata sau a asigura securitatea operațiunii dumneavoastră de plată;
 3. Consultanți juridici și alți profesioniști, instanțe judecătorești și organe de aplicare a legii pentru a ne impune drepturile legale în legătură cu contractul nostru cu dumneavoastră.

Dacă aveți întrebări sau doriți mai multe informații despre modul în care administram datele dvs. ne puteți contacta la adresa protectiadatelor@nastasia-veselia.ro .