Meniu
Coșul meu
Primești un voucher cadou de 25 lei la comenzile peste 200 lei. Cumpără acum

Politica de retur

Nastasia-Veselia vă oferă posibilitatea de a returna cu ușurință produsele cumpărate de pe website-ul nostru.

Prin urmare, dacă nu sunteți pe deplin mulțumit de articolul ales sau ați comandat o dimensiune sau o culoare greșită, aveți dreptul de a returna produsul în cauză în termen de 14 zile de la primirea comenzii. Pentru inițierea unui retur va rugăm să completați formularul de retur și să ne specificați numărul de comandă, produsele pe care doriți să le returnați, contul bancar, precum și motivul returnării.

Produsele vor fi returnate prin curier la adresa: Str. Coralului nr 11, bl 6, ap 46, et 4, Bragadiru, județ Ilfov. Contravaluarea produselor returnate va fi virată în contul bancar specificat, în termen de 14 zile.

Puteți beneficia de acest drept legal dacă sunt îndeplinite condițiile de mai jos:

  • În cazul în care returnați o pereche de pantofi, aceștia trebuie ambalați în cutia lor originală. Dacă obiectul returului este un articol de îmbrăcăminte sau un accesoriu, acesta trebuie însoțit de etichetele originale. Dacă articolul de îmbrăcăminte pe care îl returnați include și un accesoriu sau a venit împreună cu un cadou (exemplu : o rochiță ce include și o bentiță de păr), va rugăm să le trimiteți pe amândouă așa cum au fost livrate inițial. Atât produsele, cât și ambalajele originale trebuie returnate la nivelul de calitate la care au fost primite, fără să fi suportat deteriorări ulterioare și fără să fie purtate.
  • Introduceți factura în cutia în care se află produsul de returnat, ambalat conform cerințelor de mai sus. Sigilați bine coletul.
  • Costurile de livrare ale retururilor de marfă sunt suportate de dvs., retururile putând fi efectuate atunci când mărimea produsului a fost greșit aleasă sau v-ați răzgândit în ceea ce privește alegerea făcută (model, culoare, produs).

Următoarele categorii de produse NU se pot returna:

  • din motive ce țin de sănătatea și protecția clienților, nu acceptăm returul pentru articolele de toaletă sau igienă;
  • articolele personalizate la comandă cum ar fi îmbrăcăminte inscripționată, articole botez, accesorii personalizate nu pot fi returnate;
  • articolele care prezintă semne de uzură, care au eticheta sau ambalajul lipsă sau deteriorate nu pot fi returnate.

Suntem foarte atenți la controlul calității produselor noastre, dar dacă există cazuri excepționale în care constatați că anumite produse prezintă defecte de fabricare, ne asumăm cu răspundere returul.