Meniu
Coșul meu
Primești un voucher cadou de 25 lei la comenzile peste 200 lei. Cumpără acum

Termeni și condiții

www.nastasia-veselia.ro este proprietatea SC Nastasy’s Plan SRL, persoană juridică română, cu sediul social în Bragadiru, str. Coralului nr 11, bl 6, ap 46, înregistrată la ONRC București cu numărul J23/5874/07.12.2018, având codul unic de înregistrare fiscală 40272977.

Vânzător - SC Nastasy’s Plan SRL, persoană juridică română, cu sediul social în Bragadiru, str. Coralului nr 11, bl 6, ap 46, înregistrată la ONRC București cu numărul J23/5874/07.12.2018, având codul unic de înregistrare fiscală 40272977.

Cumpărător - orice persoană cu vârsta peste 16 ani care efectuează o comandă pe website-ul www.nastasia-veselia.ro

Client - orice persoană cu vârsta peste 16 ani care are access la conținut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de SC Nastasy’s Plan SRL (electronic, telefonic, etc.) sau în baza unui acord de utilizare existent între SC Nastasy’s Plan SRL și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui Cont.

Utilizator - orice persoană cu vârsta peste 16 ani, care în urma procesului de creare a Contului și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice din sectiunea de Termeni și condiții a website-ului www.nastasia-veselia.ro

Cont – secțiunea din website formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul de comenzi ale Cumpărătorului în website. Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate. Nastasia-Veselia își rezervă dreptul de a închide sau a refuza deschiderea unui cont în cazul în care există suspiciuni cu privire la acuratețea datelor introduse de client. 

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul website-ului www.nastasia-veselia.ro, intenția sa de a achiziționa Bunuri și Servicii de pe website.

Pentru motive justificate SC Nastasy’s Plan SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului/Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră în baza conduitei sau a activității Clientului/Cumpărătorului pe website, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel Vânzătorul. În oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumpărătorul se poate adresa Departamentului de Relații cu Clienții al www.nastasia-veselia.ro (folosind adresa de contact disponibilă pe website), pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor sus menționate.

Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, listat pe website, inclusiv Bunurile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.

Colecție – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioada limitată de timp, stabilită de către Vânzător.

Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului. Contractul începe prin plasarea unei comenzi pe website-ul www.nastasia-veselia. În urma înregistrării comenzii, Cumpărătorul este de acord sa fie contactat prin mijloacele folosite de Vânzător în vederea informării despre acceptarea comenzii și despre statusul acesteia. Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea bunurilor din comandă, pentru motive justificate, caz în care, va anunța cumpărătorul la adresa indicată și va scădea din totalul comenzii suma care corespunde produselor eliminate, în cazul plăților ramburs, sau va returna suma plătită.  
Contractul se consideră încheiat în momentul primirii comenzii de către cumpărător.

Conținut – toate informațiile de pe webite care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic, conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil. Conținut reprezintă și orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta; informații legate de Bunurile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă sau  informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă.

Coșul meu – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să adauge Bunuri sau Servicii pe care dorește să le achiziționeze la momentul adăugării sau la un moment ulterior; în cazul în care Bunurile sau Serviciile nu sunt achiziționate la momentul adăugării prin efectuarea Comenzii, Cumpărătorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de către Vânzător de urmărire a Bunurilor și Serviciilor prin primirea de Comunicări Comerciale din partea acestuia.

Favorite – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului / Utilizatorului să își creeze liste cu Bunuri pe care dorește să le urmărească în vederea unei eventuale achiziții.

Comunicări Comerciale – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care clientul le-a achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la Bunuri și Servicii adăugate în secțiunea “Cont/Coșul meu” sau secțiunea  “Cont/Favorite” precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie.   

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun și/sau Serviciu de către Nastasia-Veselia cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

Clientul/Cumpărătorul poate copia, transfera și/sau utiliza Conținut numai în scopuri personale sau non-comerciale.

Conținutul, astfel cum este definit mai sus, incluzând dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusivă a SC Nastasy’s Plan SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru Servicii ce țin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

În cazul plăților online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul.

Toate tarifele aferente Bunurilor și/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate în lei (RON). 

SC Nastasy’s Plan SRL poate publica pe website informații despre Bunuri și/sau promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt terț cu care  SC Nastasy’s Plan SRL are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioada de timp și în limita stocului disponibil.

Utilizatorului îi este permis accesul la website-ul www.nastasia-veselia.ro pentru a comanda, plăti sau viziona produsele noastre. Website-ul www.nastasia-veselia.ro nu poate fi utilizat pentru a face vreo comandă sau plată ilegală, frauduloasă sau speculativă, pentru a afișa sau transmite materiale ilegale, amenințătoare, defăimătoare, indecente, profanatoare, sau pentru orice alt comportament care ar putea fi considerat o infracțiune.

Metode de plată

Nastasia-Veselia vă pune la dispoziție următoarele modalități de plată: 
1. Ramburs - plata se face în numerar la curier odată cu primirea coletului corespunzător comenzii plasate. 
2. Plata online cu cardul prin serviciile autorizate oferite de euPlătesc. În acest caz, livrarea va fi efectuată numai după achitarea integrală a produselor comandate. 
3. Plata online în rate prin card bancar asociat bancilor partenere euPlătesc, anume: BCR, BT, Alpha Bank, BRD Finance și Piraeus Bank.

Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. 
- Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 
- "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, peserverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!